El grup vocal Da Liri interpreta 'Orígens' a Cugat Natura


  • Comparteix:

Fragment del cartell del concert / Foto: Cugat Natura

Fragment del cartell del concert / Foto: Cugat Natura

El grup vocal Da Liri porta la música coral al centre residencial Cugat Natura amb el concert 'Orígens', que tindrà lloc divendres de la setmana vinent a les cinc de la tarda. La formació interpretarà peces tradicionals d'arreu del món i versions de temes contemporanis. L'entrada és gratuïta.

Amb aquest concert, Cugat Natura vol atraure públic al centre i donar-lo a conèixer. Per això, després del concert es farà una visita guiada a les instal·lacions de l'espai i s'oferirà un pica-pica. Una de les membres de Da Liri, Laura Roqué, ha explicat que el concert tindrà dues parts. La primera constarà de peces tradicionals de diversos països i la segona es basarà en versions de cançons contemporànies d'artistes com Lady Gaga.

Laura Roqué

És un concert amb dues parts, una amb cançons tradicionals i una altra amb peces de versions contemporànies.


Els apartaments Cugat Natura són un espai residencial inspirat en el model nòrdic d'habitatge per a persones majors de 55 anys, amb l'objectiu de promoure l'envelliment saludable. Cugat Natura s'ubica al carrer de Chopin número 5 i ofereix serveis de la llar, assistencials, seguretat i club social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.