El cantant dels Gossos mostra la seva vessant més íntima al públic santcugatenc


  • Comparteix:

Natxo Tarrés participa als Inner de la Casa de Cultura

Natxo Tarrés participa als Inner de la Casa de Cultura

El vocalista de Gossos, Natxo Tarrés, ha participat aquest divendres als Inner, un format de concert on l'artista es posa al servei del públic dialogant i cantant. El músic manresà ha aconseguit omplir la sala de concerts de la Casa de Cultura.



Ja fa més de vint anys que puja d'alt dels escenaris com a vocalista i guitarrista de 'Gossos' però aquest divendres el públic santcugatenc ha pogut gaudir d'en Natxo Tarrés en solitari.

Natxo Tarrés

L'Inner és una oportunitat per mi per a despullar-me i mostrar coses que queden amagades darrera el que la gent pugui conèixer a través de la meva trajectòria musical amb 'Els Gossos'


El músic ha aprofitat aquest espai de diàleg per mostrar la seva visió del món. El músic ha parlat d' 'Irehom', l'Institut per a la Recerca Holística de Montserrat, un projecte que va cofundar ja fa uns anys, i que es dedica a estudiar, validar i implementar nous paradigmes, com el desenvolupament humà en entorns ecològics, sostenibles i autosuficients.

Tarrés ha parlat de la importància del contacte amb la natura, de preservar el planeta i de la cerca d'energies renovables. L'artista ha criticat amb duresa el sistema educatiu, la manipulació mediàtica i la pèrdua de valors en l'era postmoderna. Amb una veu dolça i un posat tranquil, Tarrés ha acompanyat les seves reflexions amb el braçol de les seves cançons.

Tarrés s'ha format en musicoteràpia, teatre i estudis sinergètics per al desenvolupament humà. Aquest divendres s'ha despullat davant la quarantena d'espectadors que han vingut a rebre'l a la Casa de Cultura i s'ha mostrat tal com és: un músic i un activista pel canvi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.