Ramon Madaula i l'OSSC porten l'essència santcugatenca al Festival Grec


  • Comparteix:

Madaula actua al festival Grec 2014 / Foto: Teatral.net

Madaula actua al festival Grec 2014 / Foto: Teatral.net

Ramon Madaula posarà l'accent santcugatenc al Festival Grec 2014 a partir del 2 de juliol protagonitzant el muntatge 'La partida'. L'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) completa la participació de la ciutat al festival amb 'Nevares', que es podrà veure el 30 de juliol.

'La partida', escrita per l'anglés Patrick Marber, posa sobre l'escenari sis personatges que es reuneixen per jugar a pòquer. El joc, el whisky i els cigarrets els portaran a parlar de temes que van més enllà de les cartes com l'amistat, la mentida i la lleialtat, passant també per l'èxit i el fracàs. El muntatge es podrà veure fins al 3 d'agost al Teatre Romea.

A més, l'OSSC pujarà per primera vegada a l'escenari del Teatre Grec amb el concert 'Nevares', un musical que neix del conte 'Aquí descansa Nevares' de Pere Calders. La història mostra els habitants d'un barri de barraques que decideixen, en un moment de necessitat, instal·lar-se als panteons de les famílies adinerades del cementiri de la ciutat. Ignasi Roda va començar a donar forma de musical al conte i ara el dirigeix amb l'ajuda Josep Ferré al Teatre Grec.

'La partida' es representarà de dimarts a divendres a dos quarts de nou del vespre, els dissabtes a les sis i a les nou i els diumenges a les sis. 'Nevares' pujarà a l'escenari únicament el dia 30 de juliol a les deu de la nit.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.