La secció intercomarcal d'UDC elegeix candidats per a les eleccions espanyoles


  • Comparteix:

Imatge d'UDC

Imatge d'UDC

El diputat al Congrés Josep Sànchez Llibre ha estat eelegit el primer candidat de l'Assemblea Intercomarcal de Barcelona Comarques, per anar a les llistes d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) a les eleccions del 20 de novembre. Així ho han validat per unanimitat a Sant Cugat els membres de l'assemblea aquest dijous al vespre, que també han ratificat els altres cinc candidats que va proposar l'executiva intercomarcal. El president de la Intercomarcal, el santcugatenc Joan Recasens, ha destacat que ara l'objectiu és obtenir uns bons resultats als comicis espanyols.

El procés d'elecció dels candidats es va iniciar el juliol i ha acabat amb l'elecció de Josep Sánchez Llibre com a primer candidat, seguit de Carme Castellanos, Núria Santacana, Concepció Medina, Marta Escrià i Alejandro Ferrer. Es tracta, doncs, dels representants territorials a les llistes de CiU a les eleccions espanyoles. Encara falta saber, però, quin lloc ocuparan a les llistes del partit.

El president de l'Assemblea Intercomarcal de Barcelona Comarques, Joan Recasens, ha assegurat que, un cop triats els candidats, ara cal començar a treballar per aconseguir la confiança dels ciutadans a les urnes.

Joan Recasens

El nostre objectiu és ser la força més votada de Catalunya. Tenim el millor candidat. Esperem que els catalans donin suport a qui treballarà només per Catalunya.


No obstant això, Recasens s'ha mostrat positiu, ja que ha recordat que els resultats electorals obtinguts a les eleccions a la Generalitat i a les municipals, les xifres van ser positives per al partit. En aquest sentit, ha destacat que CiU és l'única formació que treballara 'exclusivament per Catalunya'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.