El pacte fiscal i la immersió lingüística, prioritats de la JNC per a la campanya


  • Comparteix:

Membres de la JNC en imatge d'arxiu

Membres de la JNC en imatge d'arxiu

Les Joventuts Nacionalistes de Catalunya (JNC) posaran l'accent en el nou pacte fiscal, la immersió lingüística i el Corredor Mediterrani durant la campanya per a les eleccions espanyoles. La formació juvenil considera que CiU és l'única formació capaç de defensar a Madrid el dret a decidir l'horitzó nacional de Catalunya.

La JNC considera que el vot a les eleccions del 20 de novembre s'ha de decidir amb el cap, el cor i també amb la butxaca ja que, segons afirma la formació, són unes eleccions decisives per al futur de Catalunya.

Amb una hipotètica majoria absoluta del PP, els comicis es presenten per a la formació nacionalista com la darrera oportunitat per aconseguir la indepèndencia. Per aquest motiu, el partit ha escollit el lema 'El pas definitiu' per il·lustrar la campanya electoral. Així ho ha explicat el director de campanya de la JNC, Jordi Madrigal, a Cugat.cat.

Jordi Madrigal

Amb la conjuntura econòmica actual és l'oportunitat única d'aconseguir la indepedència, començant pel concert econòmic.


Amb aquesta voluntat, la secció jove de CDC aposta pel pacte fiscal, via concert econòmic, com un dels pilars de la seva campanya. La immersió lingüística i la priorització del Corredor Mediterrani per sobre del Corredor Central, són els dos altres grans eixos de la campanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.