CiU presenta mesures per reactivar l'economia


Temes relacionats

El PSC surt en defensa de Colldeforns i acusa Puigneró de 'piròman de la política municipal' ( 8/nov/11)


  • Comparteix:

Campuzano i Puigneró en roda de premsa

Campuzano i Puigneró en roda de premsa

Subvencions i bonificacions fiscals per incentivar la contractació a les empreses, reducció de l'IVA i mesures en l'àmbit formatiu són les propostes de CiU per reactivar l'ocupació i el creixement econòmic. El diputat nacionalista Carles Campuzano ha desgranat el pla de xoc inclòs en el programa electoral de la federació. En paral·lel, el copresident de CiU a la ciutat, Jordi Puigneró, ha acusat els socialistes catalans de provocar l'alt índex d'atur actual.

Per incentivar la creació d'ocupació CiU proposa una ajuda de 5.000 euros per a les empreses de menys de 250 treballadors que contractin un nou empleat, 100% de reducció de les cotitzacions socials per a la contractació d'autònoms i reduccions fiscals durant dos anys o fins a facturar 30.000 euros l'any per als emprenedors que engeguin una activitat econòmica.

El diputat també defensa una rebaixa de l'IVA en la compra d'alguns serveis. En aquest sentit, CiU aposta per reduir aquest gravamen en serveis turístics, en la rehabilitació d'edificis i en els serveis a les persones.

Campuzano ha explicat que aquestes mesures donaran resultats a mig i llarg termini.

Carles Campuzano

Estem convençuts que aquestes inversions es recupereran a través dels impostos quan donin resultats.



Jordi Puigneró ha respost al primer secretari socialista, Ferran Villaseñor, qui havia acusat al líder nacionalista de 'piròman' de la política local.

Jordi Puigneró

Els únics piròmans són els socialistes que han cremat el mercat laboral i molts santcugatencs en paguen les conseqüències.




Un altre dels punts on la federació vol posar l'accent és en la formació i ho vol fer introduint millores en la formació professional perquè faciliti l'accés al món laboral. De la mateixa manera, consideren primordial que les persones aturades rebin formació per agilitzar la seva reinserció a la vida laboral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.