Tret de sortida a les entrevistes electorals de Cugat.cat


  • Comparteix:

El plató de Cugat tv també va acollir divendres el debat electoral

El plató de Cugat tv també va acollir divendres el debat electoral

Cugat.cat ha obert aquest dilluns el cicle d'entrevistes electorals amb representants de les formacions polítiques que concorren als comicis espanyols. Les entrevistes s'emetran cada dia en directe, a les nou del matí, a través de Cugat.cat, la Ràdio de Sant Cugat (91.5 FM) i Twitter. Les converses amb els polítics tenen una durada de mitja hora i aborden temes econòmics, la relació Catalunya-Espanya i altres qüestions d'interès en aquesta campanya electoral. Els internautes i oients poden participar amb comentaris a Twitter amb #estc com a 'hashtag'. Es podran recuperar a Cugat tv.

El grup de comunicació multimèdia local encara l'última setmana de la campanya electoral amb la tradicional sèrie d'entrevistes a representants dels partits polítics que es presenten a les eleccions del 20-N. A partir de les nou del matí, Mar Castro condueix aquest espais que s'emet fins divendres a través de Cugat.cat, el 91.5 FM i Twitter, i que es podrà recuperar a Cugat tv.

Les entrevistes, que tenen una durada de 30 minuts, s'estructuren en tres blocs temàtics: economia, relació Catalunya-Espanya i temes diversos. Els oients i usuaris poden participar en aquest espai amb els seus comentaris, a través de l'etiqueta #estc via Twitter.

L'espai ha arrencat aquest dilluns amb la força que menys representació va obtenir als darrers comicis espanyols, ICV-EUiA. El seu president local, Joan Calderon, ha estat el primer a trepitjar el plató de Cugat tv. El relleu l'agafa aquest dimarts la presidenta republicana local d'ERC i candidata al Senat per ERC-Rcat-Sí, Mireia Ingla. L'equador de les entrevistes el protagonitza dimecres el president del PP a Sant Cugat i número 25 a les llistes per Barcelona, Jordi Carreras.

Dijous és el torn de CiU amb la presència de qui va ser candidata per la federació nacionalista a les últimes eleccions municipals, Mercè Conesa. Divendres, la número 15 del PSC per Barcelona, la terrassenca Eva Bermúdez, clourà el cicle d'entrevistes electorals de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.