CiU vol que les televisions autonòmiques es puguin veure a tot l'Estat espanyol


  • Comparteix:

Moment de la presentació de les propostes lingüístiques de CiU, a la plaça dels Quatre Cantons

Moment de la presentació de les propostes lingüístiques de CiU, a la plaça dels Quatre Cantons

CiU promourà la possibilitat de visionar totes les televisions autonòmiques arreu de l'Estat espanyol. La federació nacionalista també s'ha compromès a treballar per a la promoció del català com a llengua cooficial a la Unió Europea (UE). El retorn de la totalitat dels 'papers' de Salamanca a Catalunya i el reconeixement a àmbit estatal i europeu de la llengua catalana centren la resta de propostes lingüístiques del programa electoral de CiU.

El reconeixement de la unitat de la llengua catalana i la seva defensa a àmbit estatal és el punt de partida de les propostes de CiU en matèria lingüística.

El responsable de l'àrea lingüística del programa electoral de CiU, Francesc Carol, ha detallat els principals punts del programa en aquest àmbit.

Francesc Carol

Volem donar la possibilitat de veure les televisions autonòmiques a tot l'Estat espanyol i que la llengua catalana sigui cooficial a la Unió Europea.




La federació nacionalista ha presentat aquests punts aprofitant la instal·lació d'un estand de la formació a la plaça dels Quatre Cantons aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.