CiU plantejarà la creació d'oficines d'emancipació per a joves


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Raül Grangé i Àlex Calmó

D'esquerra a dreta, Raül Grangé i Àlex Calmó

CiU proposa crear oficines d'emancipació que aglutinin la informació i els tràmits administratius relatius a l'ocupació, l'habitatge i les prestacions i subvencions per a joves. La federació nacionalista vol portar la proposta al Congrés a través d'un pla estatal d'emancipació. Pel partit, una de les prioritats és facilitar l'accés a l'habitatge als joves i per això promourà la reducció d'impostos per compra de vivenda per a menors de 35 anys.

L'objectiu és crear aquestes oficines municipals per facilitar als joves la seva emancipació. El regidor del grup municipal de CiU, Raül Grangé, ha explicat quin tipus de gestions es podran tramitar des d'aquestes oficines.

Raül Grangé

Facilitar la concentració en un sol lloc de totes les eines que necessita un jove per emancipar-se. Per exemple apuntar-se a les llistes d'habitatge protegit i les del servei d'ocupació.



Per la federació nacionalista, una de les prioritats en polítiques de joventut és l'accés a l'habitatge. El president local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), Àlex Calmó, ha detallat les propostes de CiU en aquesta matèria.

Àlex Calmó

Els joves que tinguin menys de 35 anys puguin tenir una reducció dels impostos per la compra d'habitatge, augmentar la difusió de les ajudes i la compra de sòl.






CiU proposa l'aprovació per part del Congrés d'un pla estatal d'emancipació que incorpori aquestes mesures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.