Carreras (PP): 'Volem un govern fort popular per sortir de la crisi'


  • Comparteix:

Jordi Carreras durant l'entrevista a Cugat.cat

Jordi Carreras durant l'entrevista a Cugat.cat

El president local del PP i número 25 de la candidatura a la demarcació de Barcelona, Jordi Carreras, demana suport per tenir 'un govern fort' que inspiri confiança per sortir de la crisi. A l'entrevista electoral de Cugat.cat, Carreras assegura que els populars són gent 'competent i capaç' per millorar l'economia. Mira l'entrevista a Cugat tv

Carreras s'ha mostrat contrari d'una apujada d'impostos. El popular és partidari de rebaixar la pressió fiscal perquè es generi activitat econòmica sempre que aquesta reducció no vagi en contra dels serveis socials. En aquest sentit, ha anunciat que el PP no retallarà les pensions ni les prestacions sanitàries. En canvi, s'ha mostrat partidari de retallar alts càrrecs i altres partides 'supèrflues'.

Jordi Carreras

Quan s'ha de retallar s'ha de començar pel que està més allunyat dels drets bàsics com per exemples les partides supèrflues.



El popular ha criticat el PSOE i ha subratllat que quan els socialistes són al govern les xifres d'atur creixen i que l'activitat es frena.

En paral·lel, Carreras ha destacat que aposten per una simplificació administrativa per eliminar duplicitats i fer-les més barates.

Segons Carreras, Catalunya ha estat fins ara una 'locomotora econòmica d'Espanya' i ha de continuar sent-ho. El popular diu que Catalunya ha de continuar sent solidària amb la resta de l'Estat espanyol però amb límits.

Pel que fa a les relacions amb l'Estat espanyol, Carreras assegura que una entesa entre Catalunya i Espanya és la millor via d'entesa i ha criticat CiU per buscar un trencament amb la resta de territoris. Sobre l'Estatut, Carreras ha defensat el dret del Tribunal Constitucional (TC) d'adequar les normatives al marc constitucional.

El popular ha assegurat que no existeix 'cap conflicte lingüístic' a Catalunya, però s'ha pronunciat en contra de la immersió lingüística. Carreras ha remarcat que els populars aposten per un model trilingüe.

Jordi Carreras

Defensem un model on s'equipari en igualtat el castellà, el català i si pot ser una altra llengua. Ara hi ha algunes escoles que anul·len el castellà.


El popular ha avançat que reformaran la llei de l'avortament i que es buscaran fórmules per ajudar les mares perquè descartin aquesta decisió. També vol que els matrimonis homosexuals deixin de tenir aquesta denominació i passin a dir-se unions civils.

El cicle d'entrevistes continua aquest dijous amb Mercè Conesa com a representat de CiU.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.