Cugat.cat es bolca en la cobertura de la jornada electoral


  • Comparteix:

Cugat.cat farà un especial aquest diumenge

Cugat.cat farà un especial aquest diumenge

El grup de comunicació multimèdia Cugat.cat ofereix una cobertura especial de la jornada electoral d'aquest diumenge a través de ràdio, internet i les xarxes socials. Durant tot el dia els butlletins horaris del 91.5 FM informaran de la darrera hora i actualitzaran tota la informació i, a partir de les vuit del vespre, començarà el programa especial amb connexions des de les seus dels partits, l'actualització contínuada de les dades i l'anàlisi de la jornada. A Cugat tv es podrà reviure la jornada en un vídeo resum.

A partir de les nou del matí, Cugat.cat destinarà tots els recursos a cobrir les votacions a les Corts espanyoles. La informació s'actualitzarà constantment a cada butlletí horari amb la darrera hora posant especial atenció a les dades de participació i possibles incidències.

Les xarxes socials tindran un paper destacat en la cobertura, ja que a través de Facebook, Twitter i Google+ es podran seguir tots els detalls de diumenge.

El plat fort arriba a les vuit del vespre amb el programa especial conduït per la periodista Sílvia González. Aquest espai comptarà amb connexions en directe amb les diverses seus dels partits que concorren als comicis. A mesura que es coneguin els primers resultats l'espai comptarà amb l'anàlisi de Jordi Casas, Sam Abrams, Jordi Feixas i Lourdes Dalmau.

Un cop finalitzada la jornada es podrà reviure la diada en un vídeo resum publicat a Cugat tv



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.