(9:20h) Obren amb normalitat els 26 col·legis electorals


  • Comparteix:

Primers moments de la jornada al col·legi electoral de la Casa de Cultura

Primers moments de la jornada al col·legi electoral de la Casa de Cultura

Els 26 col·legis electorals de la ciutat han obert puntualment a les nou del matí i sense incidències. En total, s'han constituït 76 meses electorals. Uns 55.000 santcugatencs estan cridats a les urnes per elegir els representants al Congrés i al Senat. Els col·legis romandran oberts fins a les vuit del vespre.

Per a aquestes eleccions espanyoles, Sant Cugat té un col·legi electoral menys que en les eleccions municipals del maig, però n'hi ha tres que canvien d'ubicació. Els electors que als últims comicis van votar a l'escola bressol Cavall Fort ho faran a l'escola Gerbert d'Orlhac, mentre que els que van acudir al Jutjat de Pau s'hauran de desplaçar fins el Pav-3 de la Rambla del Celler. Per últim, els electors procedents de la zona sud de la Floresta votaran al Casino.

El tinent d'alcalde de Governació i Seguretat, Jordi Puigneró, ha destacat la normalitat en l'inici de la jornada electoral.

Jordi Puigneró

Absoluta normalitat en l'arrencada de la jornada electoral d'avui. S'han pogut constituir les 76 dels 26 col·legis que hi ha a la ciutat. Un inici tranquil com és d'esperar.


El cens inclou gairebé 55.000 santcugatencs i es pot consultar tant per via telefònica com al web municipal, Santcugat.cat. Un total de 684 santcugatencs han estat designats presidents i vocals de mesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.