L'alcaldessa insta els santcugatencs a trencar els pronòstics que auguren una alta abstenció


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha instat aquest diumenge els santcugatencs a votar i trencar amb els pronòstics que auguren una alta abstenció en aquests comicis. Conesa ha destacat la importància d'aquesta convocatòria electoral i ha subratllat que tots els vots compten. L'alcaldessa ha votat a l'escola Pi d'en Xandri.

L'alcaldessa ha defensat que la votació és la millor manera de participar en les decisions d'un país. És per això que ha instat els santcugatencs a participar de la convocatòria per escollir els representants al Congrés i el Senat.

Mercè Conesa

Cal recordar que la millora manera de participar de les decisions d'un país és per mitjà del vot.


Conesa també s'ha felicitat perquè la jornada electoral està transcorrent amb normalitat i sense incidents. Els col·legis electorals han obert puntualment a les nou del matí i romandran oberts fins a les vuit del vespre. En total, s'han constituït 76 meses electorals a 26 col·legis. Uns 55.000 santcugatencs tenen dret a votar en aquests comicis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.