El PP, eufòric per la majoria absoluta i per ser segona força a Sant Cugat


  • Comparteix:

Jordi Carreras ha celebrat la victòria a la seu local del partit

Jordi Carreras ha celebrat la victòria a la seu local del partit

El PP es felicita per la majoria absoluta aconseguida en el conjunt de l'Estat espanyol i destaca també la línia ascedent del partit tant a Catalunya com a Sant Cugat. Al municipi, els populars s'han col·locat per primera vegada en la segona posició en unes generals, per darrere de CiU i per davant del PSC. Carreras ha assegurat que el nou govern encapçalat per Mariano Rajoy serà fort i competent per treure Espanya de la crisi.

El president local del PP, Jordi Carreras, creu en la necessitat d'un nou govern responsable i capaç ha estat el factor que ha empès una gran majoria de la ciutadania espanyola a votar el PP. Carreras ha explicat que la prioritat dels populars és ara emprendre les mesures necessàries per regenerar el teixit empresarial i reduir el nombre d'aturats.

Jordi Carreras reconeix que el nou govern de Mariano Rajoy no ho tindrà gens fàcil, però confia que remuntarà la difícil situació de l'Estat espanyol.

Jordi Carreras

Mariano Rajoy té la responsabilitat de liderar Espanya i treure-la de la crisi. Estem segurs que ho aconseguirà.


El PP ha mostrat també la seva satisfacció per haver escalat per primera vegada a la segona posició a Sant Cugat en unes generals.

El resultat és, segons el líder, la confirmació de la política de defensar una 'Catalunya real' on els ciutadans se senten catalans i espanyols. Una política que també ha donat els seus fruits a àmbit català, on el PP ha quedat en tercer lloc però ha aconseguit 11 diputats, tres més que el 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.