ERC celebra els resultats tot i perdre la quarta posició


  • Comparteix:

A ERC han patit pel ball del tercer diputat a Girona

A ERC han patit pel ball del tercer diputat a Girona

ERC fa un balanç positiu dels resultats locals i nacionals perquè trenquen la tendència negativa dels darrers comicis. Tot i perdre la quarta posició a Catalunya i a la ciutat, ERC celebra haver obtingut tres punts més que a les eleccions municipals i haver mantingut un percentatge de vot molt similar respecte les darreres generals.

ERC ha obtingut a Sant Cugat el 7'88 % dels vots que contrasta amb el 4'88% que el partit va obtenir a les eleccions municipals. Per aquest motiu, la presidenta d'ERC, Mireia Ingla, parla de 'punt d'inflexió' que atribueix a la nova direcció nacional del partit.

Mireia Ingla

Això és un punt d'inflexió. Fa dos mesos les enquestes parlaven d'un diputat. Hem canviat la tendència canviant la direcció del partit.




Aquesta tendència a l'alça respecte les eleccions municipals es repeteix en àmbit nacional on la formació ha mantingut els tres diputats que va obtenir en les eleccions del 2008. Tot i la satisfacció pels resultats, els republicans han lamentat la gran majoria absoluta obtinguda pel PP a l'Estat espanyol perquè creuen que vindrà seguida de forts atacs a l'autogovern català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.