CiU veu en el primer lloc de Sant Cugat un aval a lluitar pel pacte fiscal a Madrid


  • Comparteix:

Jordi Puigneró i Mercè Conesa anunciant la victòria de CiU a Sant Cugat

Jordi Puigneró i Mercè Conesa anunciant la victòria de CiU a Sant Cugat

CiU veu un reconeixement a 'la feina ben feta' en el primer lloc a les eleccions espanyoles obtingut a Sant Cugat. Els nacionalistes, que han tornat a guanyar aquests comicis després de dues victòries del PSC, asseguren que el suport dels santcugatencs els avala com a força que defensa els interessos de Catalunya, amb el pacte fiscal i el Corredor Ferroviari Mediterrani com a objectius d'aquesta legislatura.

Després de gairebé 12 anys, CiU torna a guanyar unes eleccions espanyoles a Sant Cugat i es consolida com a primera força amb un reforç per al seu projecte a la ciutat. El copresident de la formació, Jordi Puigneró, ha valorat les dades i ha subratllat que els amplis resultats són un reconeixement dels santcugatencs a la tasca feta a la ciutat.

Jordi Puigneró

Contents per la victòria de CiU a Sant Cugat. Feia 12 anys que no guanyàvem unes espanyoles a la ciutat. Això demostra que fem la feina ben feta a la ciutat.




Puigneró ha celebrat que la seva formació hagi duplicat els resultats del PP, segona força a la ciutat. També ha recordat que CiU ha estat vencedora a les últimes quatre eleccions celebrades a Sant Cugat, ja que els nacionalistes va vèncer als darrers comicis europeus, als nacionals, als municipals i, ara, als espanyols.

A Catalunya, la formació nacionalista ha obtingut uns resultats històrics, on per primera vegada s'han situat com a primera força en unes eleccions al Congrés dels Diputats. En aquest sentit, Puigneró ha assegurat que és un gran pas pel país i ha destacat que CiU és l'únic partit que defensarà els interessos dels catalans a Madrid i ha situat el pacte fiscal i el Corredor Ferroviari Mediterrani com a fites principals.

A àmbit espanyol, els nacionalistes han lamentat que el PP hagi obtingut majoria absoluta al Congrés, però han celebrat el fet que hagin 'punxat' a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.