Synergia Terapias, un nou centre de benestar personal a Sant Cugat


  • Comparteix:

Un espai de Synergia Terapias / Foto: Synergia Terapias

Un espai de Synergia Terapias / Foto: Synergia Terapias

El centre Synergia Terapias, dedicat al benestar personal, obrirà les seves portes aquest dissabte. Es tracta d'un espai holístic que integra la psicologia clínica i les teràpies naturals per a totes les edats, amb l'objectiu de millorar el creixement personal dels seus pacients.

Ubicat al carrer de Balmes número 19, Synergia Terapias oferirà tractaments de psicologia clínica i escolar, però també teràpies naturals, energètiques, espirituals i holístiques. L'espai s'adreça a persones individuals, però també a parelles i famílies.

La propietària del centre, Yolanda Márquez, ha explicat que vol donar una nova visió a la psicologia i integrar-la amb altres disciplines, perquè considera que no són excloents i que ajuden a millorar el benestar dels pacients.

Yolanda Márquez

Totes les teràpies són vàlides i han d'anar pel mateix camí. Poden complementar-se entre elles per ajudar el creixement personal de cada pacient.


Synergia Terapias també posarà en marxa una escola de pares per resoldre dubtes relacionats amb l'educació dels infants a través de conferències i tallers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.