Els Premis Cambra 2014 reconeixen avui la tasca de quatre empreses locals


Temes relacionats

Els Premis Cambra reconeixen quatre empreses santcugatenques (16/mai/14)

Els Premis Cambra 2014 obren el període d'inscripcions (14/mar/14)

Els Premis Cambra reconeixen tres empreses locals en la seva 36a edició (21/jun/13)

Els Premis Cambra 2013 s'entreguen a Sant Cugat (20/jun/13)


  • Comparteix:

Clinic Bikes és una de les quatre empreses guardonanes

Clinic Bikes és una de les quatre empreses guardonanes

Les empreses santcugatenques Distribuciones Touchland, Europastry, Euro Implementos i Clinic Bikes reben aquest dijous a les vuit del vespre els premis de la Cambra de Terrassa, a la masia La Tartana de Matadepera. Les companyies s'emporten els reconeixements en Responsabilitat Social Corporativa, Internacionalització, Impuls de la Innovació i Iniciativa Comercial i de Serveis, respectivament.

Distribuciones Touchland rep el premi a la Responsabilitat Social Corporativa per 'un model de negoci que promou el respecte al medi ambient gràcies a la distribució de dispensadors ergonòmics per a la higiene de mans'. La responsable de l'empresa, Andrea Lisbona, ha encoratjat altres organitzacions a conscienciar-se per guardar el recurs més escàs, que és l'aigua, amb accions de RSC.

Andrea Lisbona

Per a les empreses que estan patint la crisi és difícil destinar recursos a la Responsabilitat Social Corporativa però és molt important fer un esforç.


Què fa Distribuciones Touchland?
Distribuciones Touchland es dedica a la distribució de dispensadors ergonòmics per a la higiene de mans. L'empresa integra el model del negoci i el producte en el marc d'una política de sostenibilitat que promou l'estalvi energètic, contribuint a l'estalvi d'aigua i electricitat com a alternativa al sistema de rentat de mans tradicional i implementant mesures de seguiment i control de l'estalvi.

Eurospastry s'endú un Premi Cambra a la Internacionalització pel 'sòlid increment de les seves exportacions', un 70% en els dos darrers anys, i per la política d'expansió internacional mitjançant una política d'aliances que ha consolidat la seva presència als mercats d'Amèrica, l'est d'Europa i l'Àsia. El director de la divisió Internacional, Eric Must, s'ha mostrat molt satisfet per aquest reconeixement que dóna fe dels gairebé 20 anys de feina exportant el seu producte.

Eric Must

Estem molt contents amb aquest reconeixement. Portem molts anys treballant en mercats exteriors. Vam començar la nostra aventura.


Què fa Eurospastry?
Eurospastry es dedica a la producció i distribució de massa de pa congelada i venda de pa i brioixeria. Constituïda el 1987, actualment lidera el mercat espanyol de masses congelades amb el 40% de quota de mercat i és una de les cinc empreses de referència a Europa.

Euro Implementos rep un Premi Cambra a l'Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament 'per la seva capacitat innovadora' i la contribució activa a la competitivitat del sector industrial i de la construcció amb el desenvolupament de noves solucions tecnològiques en l'àmbit de la maquinària lleugera. El gerent de la companyia, Ramon Garcia, ha explicat que és una satisfacció que reconeguin l'esforç que implica treure al mercat màquines noves.

Ramon Garcia

És una satisfacció perquè dissenyar la màquina per la qual ens guardonen ha estat un esforç personal i material.


Què fa Euro Implementos?
Euro Implementos es dedica a la fabricació d'implements per a maquinària d'obra pública, jardineria, construcció i manteniment. Constituïda el 1995, l'empresa té un equip de desenvolupament que dissenya aplicacions pròpies, reconegudes internacionalment, en particular pel mercat americà, a més, del mercat estatal.

Clinic Bikes s'endú el Premi Cambra a la Millor Iniciativa Comercial i de Serveis 'per la introducció al mercat d'un concepte innovador de canal de distribució, comercialització i punts de venda que ofereix cobertura de servei complet adreçat al mercat del cicloturisme'. El seu gerent, Josuè Sospedra, ha explicat que el premi els ajuda a situar-se en el mapa empresarial.

Josuè Sospedra

Ens ha situat en el mapa d'empreses i ha fet que la gent descobreixi el nostre projecte en el que portem treballant dos anys. Fins ara l'havies d'explicar molt i ara tothom té interès en ell.


Què fa Clinic Bikes?
Clinic Bikes es dedica a la venda de bicicletes i ha incorporat el concepte de punts de distribució-autoservei Biosk, per a la venda de 'comodities' de l'àmbit de la bicicleta en punts de venda ubicats en rutes i zones de pas de ciclistes. L'empresa ha incorporat també les tecnologies de la comunicació i les xarxes socials per a la comunicació i la localització dels punts de venda, així com serveis complementaris d'informació i promoció de rutes turístiques.

Un altre reconeixement

Per la Gestió del Talent, la Formació i el Coneixement, la Cambra premia Mutual Midat Cyclops, amb seu a Barcelona i filials a Rubí i Sant Cugat, una entitat sense ànim de lucre que presta assistència sanitària als seus mutualistes.

La cerimònia estarà presidida per la vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega i es preveu la participació d'uns 500 empresaris i representants del món econòmic, polític i institucional català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.