El cicle 'Col·loquis B30' arrencarà amb el conseller d'Empresa i Ocupació


  • Comparteix:

Felip Puig, en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Felip Puig, en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, donarà el tret de sortida divendres de la setmana vinent al cicle de conferències 'Col·loquis B30'. Aquesta primera xerrada, organitzada per l'associació Àmbit B30, tindrà lloc a EsadeCreapolis a dos quarts del nou del matí i estarà centrada en aspectes com la competitivitat del territori i la capacitat emprenedora de les empreses.

El cicle vol ser un espai de debat i reflexió de diferents temes d'interès i estratègics per a totes les organitzacions que integren l'associació, com ara l'economia, les infraestructures, la innovació i els temes més de caràcter social, entre d'altres.

L'acte també comptarà amb el president d'Àmbit B30 i alcalde Mollet del Vallès, Josep Monràs, així com de la vicepresidenta de l'associació i alcaldessa, Mercè Conesa. Sant Cugat forma part de l'associació Àmbit B30.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.