Hemav, un dels 21 projectes presents al 1r Congrés Catalunya Emprén


Temes relacionats

Hemav avisa que la futura regulació de 'drones' civils deixa aspectes pendents (11/mai/14)

Hemav reclama regular els avions no tripulats civils per fer front a la prohibició (14/abr/14)

L'empresa Hemav sobrevola la 'Ciutat d'emprenedors' de Cugat tv ( 2/oct/13)

L'empresa santcugatenca Hemav gravarà imatges de la Via Catalana des de l'aire (10/set/13)

Un enginyer santcugatenc participa en un projecte d'avions no tripulats (20/feb/13)


  • Comparteix:

Hemav ofereix serveis vinculats als avions no tripulats / Foto: Hemav

Hemav ofereix serveis vinculats als avions no tripulats / Foto: Hemav

L'empresa Hemav, cofundada pel santcugatenc Àlex Gomar, participarà al 1r Congrés Catalunya Emprén, on presentarà el seu projecte empresarial. La companyia d'avions no tripulats és un dels 21 projectes seleccionats per formar part d'aquesta trobada d'emprenedors, empresaris i inversors.

El congrés, abans Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ, tindrà lloc aquest dimecres al Palau de Congressos de Catalunya. L'objectiu de la iniciativa és oferir un punt de trobada entre emprenedors que busquen finançament, empresaris que busquen solucions per als seus reptes d'innovació i inversors que operen a àmbit nacional i internacional.

En aquesta ocasió, s'han seleccionat 21 projectes empresarials de tres àmbits: ciències de la vida i la salut, TIC i altres tecnologies. En aquesta darrera categoria, estarà Hemav, que ha estat un dels set projectes guanyadors per poder presentar el seu projecte empresarial.

El cofundador de l'empresa Hemav, Àlex Gomar, ha explicat que la participació de l'empresa al congrés és una gran oportunitat per donar-se a conèixer i per exposar la seva feina de manera pública.

Àlex Gomar

Aquesta és una manera de presentar-nos davant d'emprenedors, empresaris i inversors d'una manera pública i rebent sempre un reconeixement com a uns dels 21 millors projectes que hem estat seleccionats. Després, el públic decidirà si som un dels finalistes i guanyadors o no.


Després de les presentacions, d'un minut, el públic del congrés votarà els millors projectes i seleccionarà tres de cada àmbit, que podran fer una presentació de cinc minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.