L'Ajuntament ajuda a 'fer empresa' amb el programa Larvae Mentoring


  • Comparteix:

Els beneficiaris del programa han treballat amb les infraestructures del SOM

Els beneficiaris del programa han treballat amb les infraestructures del SOM

Sant Cugat comptarà en breu amb quatre noves empreses sorgides del programa 'Larvae Mentoring', en que ha pres part l'Ajuntament dins el programa comunitari Equal. En total, 11 persones han participat a través del Servei Municipal d'Ocupació en aquesta iniciativa que els ha permès elaborar un pla d'empresa. D'aquestes, finalment, només quatre es convertiran en realitats empresarials.

L'Ajuntament de Sant Cugat és una de les set administracions que han creat un centre 'Larvae' amb la intenció de donar als joves emprenedors més instruments per obrir-se camí en el món empresarial. Les instal.lacions i recursos del Servei d'Ocupació Municipal han permès que, des de novembre, una dotzena de persones hagin seguit un curs de formació sobre creació d'empreses, habilitats directives i màrqueting, entre d'altres.

Només la meitat d'aquests beneficiaris han aconseguit finalment elaborar un pla d'empresa. Un d'aquests projectes, Catalunyadirect.com, ha aconseguit el Premi d'Excel.lència Empresarial a l'acte de cloenda de LarvaeMentoring. El tinent d'alcalde de Joventut, Antoni Ramon, ha dit que resultats, com aquests, reafirmen la voluntat del consistori d'apostar pels joves emprenedors:

Toni Ramon

És una molt bona fita la que estan aconseguint els beneficiaris del programa LarvaeMentoring


El projecte premiat ofereix la possibilitat de rebre assessorament, via on-line, sobre les millors fòrmules d'interiorisme. Altres projectes aborden la gestió d'oci per turistes, la creació d'una residència per estudiants o la gestió de continguts de pàgines web.

Glòria Gracia, responsable del SOM, ha remarcat que per aquests empresaris ha estat una experiència molt positiva:

Glòria Garcia

Encara no ha acabat la feina, perquè han de posar en pràctica la creació de l'empresa


El projecte 'LarvaeMentoring' compta amb un grup de mentors, empresaris amb experiència, que ajuden a aquestes persones ha crear les millors estratègies de treball per introduir el seu producte al mercat. El 31 de desembre finalitza la subvenció que el programa comunitari Equal atorga a aquests centres Larvae. Fins llavors, els beneficiaris podran portar a la pràctica el seu pla d'actuació amb l'objectiu final de crear la seva primera empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.