Grifols augmenta un 23% el seu benefici net i el xifra en 225 milions d'euros


Temes relacionats

Grifols supera els 2.600 treballadors a tot l'Estat espanyol (15/jul/14)

Grifols inaugura una nova planta de fraccionament de plasma als EUA (16/jun/14)

Grifols pagarà el 40% del benefici net en dividends als accionistes (30/mai/14)

Grifols tanca el primer trimestre de l'any amb un benefici de 121 milions d'euros ( 6/mai/14)


  • Comparteix:

La seu de Grifols a Sant Cugat

La seu de Grifols a Sant Cugat

La farmacèutica Grifols, amb seu al municipi, ha assolit durant el primer semestre d'enguany un benefici net de gairebé 225 milions d'euros, fet que representa un augment del 23%. El deute financer, a més, s'ha reduït en 17 milions en relació amb el març d'aquest 2014.

La facturació acumulada de l'empresa local ha augmentat un 16,7% en els primers sis mesos de l'any i se situa en els gairebé 1.611 milions, incloent també el negoci de diagnòstic transfusional que va adquirir a Novartis durant el gener passat.

La divisió de Bioscience és la principal línia de creixement de Grifols, ja que el 75% de les vendes es corresponen a aquest sector. Així, els ingressos en aquest camp fins al juny es van situar en els 1.208 milions, fet que implica un creixement del 3,3%. En el sector Diagnostic van arribar als 293,5 milions (18% de les vendes). En la divisió Hospital (3,1%) la facturació va assolir una mica menys de 50 milions.

De cara al nou semestre la companyia es proposa dinamitzar la seva presència global i comercialitzar a curt termini els seus productes de diagnòstic als mercats de la Xina i l'Índia. Deixant de banda les vendes generades pels negocis adquirits recentment i els ingressos no recurrents, la facturació als Estats Units i el Canadà ha crescut un 5,8%, fins als 838,7 milions, mentre que a la Unió Europea s'ha reduït un 4,4%, afectada per l'endarreriment en alguns contractes de subministrament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.