L'empresa Bella Idea aconsegueix 50.000 euros i contractarà 15 treballadors


  • Comparteix:

Bella Idea té seu a la ciutat / Foto: Masquenegocio.com

Bella Idea té seu a la ciutat / Foto: Masquenegocio.com

Bella Idea, l'empresa amb seu a Sant Cugat que comercialitza serveis per a la llar a preu tancat i per Internet, ha aconseguit 50.000€ de finançament privat. Aquest pas li permetrà estendre's a països com França o Portugal, així com triplicar les vendes i augmentar la plantilla en 15 treballadors més.

Des de fa tres anys, l'empresa Bella Idea ven des de la ciutat pressupostos de reformes per a la llar sense desplaçament previ. D'aquesta manera, posa en relació més de 450 professionals de reparació, instal·lació o pintura amb els seus clients a través d'un pressupost tancat des d'Internet.

La Xarxa d'Inversors Privats, l'agència del departament d'Ocupació de la Generalitat, ha permès que diversos inversors financin el projecte web en 50.000€, una xifra que els permetrà continuar creixent. Actualment la companyia està arribant a acords per expandir-se a França i Portugal i, més endavant, obrir mercats a altres països de la Unió Europea (UE).

De moment, la companyia opera des del Sant Cugat Bussines Park i disposa de 80 treballadors. Martín Díaz, creador de la jove empresa digital, creu que aquest impuls farà triplicar les vendes fins als 1,5 milions d'euros. De moment, però ja ha anunciat un augment de 15 contractes més a la plantilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.