Les famílies, protagonistes d'una ocupació hotelera que arriba a prop del 100%


Temes relacionats

L'ocupació hotelera local oscil·larà entre el 60 i el 80% durant l'agost ( 6/ago/12)


  • Comparteix:

Els hotels tenen bones perspectives de cara a l'agost

Els hotels tenen bones perspectives de cara a l'agost

Els hotels de la ciutat veuen amb bons ulls la previsió de l'ocupació de l'agost, que oscil·la entre el 80 i el 100% de les places. Segons ha pogut saber Cugat.cat, la clientela tendeix a un turisme més familiar i de pas, en detriment dels grups empresarials. El Qgat Hotel i el Sant Cugat Hotel & Restaurant tanquen les seves portes i aprofiten per fer canvis de manteniment.

Els establiments veuen amb optimisme la previsió hotelera per a aquest mes. El Novotel Sant Cugat no dóna xifres de places hoteleres però els treballadors asseguren un ritme de clients 'desbordant' durant tot aquest període. L'hotel Holiday Inn espera omplir, com a mínim, el 85% de les places disponibles, mentre que el director de l'hotel H2 Sant Cugat, Francesc Soler, té un agost ple a vessar, amb el 100% d'ocupació.

Francesc Soler

La previsió és millor que a l'estiu de l'any passat i farem plena ocupació, amb un agost millor que el juliol.


En tractar-se d'un hotel especialitzat en turisme familiar, Soler assegura que la clientela no canvia massa, encara que el volum d'empresaris s'ha reduït. En una línia semblant s'ha expressat el director del Holiday Inn Sant Cugat, Francisco Soriano, que des de finals de juliol ha vist un augment del públic familiar, especialment d'origen francès.

Francisco Soriano

A l'agost el perfil de clients és més familiar i de visitants de pas.


D'altra banda, el Sant Cugat Hotel & Restaurant i el Qgat Hotel tanquen les portes fins el 25 d'agost. El motiu, expliquen responsables del Sant Cugat Hotel & Restaurant, és que volen especialitzar-se en el client empresarial habitual durant tot l'any, i trien aquesta temporada per fer reformes estructurals i de manteniment.

D'altra banda, durant el juliol s'ha aconseguit una ocupació menor a la del 2013. Encara que l'hotel Holiday Inn s'ha mantingut al 80%, la resta han caigut a xifres d'entre el 60 i el 70%. Els responsables hotelers apunten que una de les causes és el mundial de natació del juliol de l'any passat, que va beneficiar els hotels de la rodalia de Barcelona, incloent-hi Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.