El SOM troba feina al doble de persones que al primer semestre de 2013


  • Comparteix:

El SOM ha augmentat el seu servei en aquest primer tram de 2014

El SOM ha augmentat el seu servei en aquest primer tram de 2014

140 persones han trobat feina a través del Servei d'Ocupació Municipal (SOM) durant el primer semestre. Aquesta xifra suposa un increment del 145% respecte el mateix període de 2013, quan 57 persones van aconseguir treball gràcies a aquest servei. El SOM, a més, també ha registrat un augment del 27% pel que fa al nombre d'ofertes laborals de la seva borsa.

De fet, la tendència va a l'alça en relació amb els últims anys. Així, en els primers sis mesos de 2011 van haver-hi 50 col·locacions i als de 2012 van ser 56. A més, de l'1 de gener al 31 de juliol s'han ofert 419 llocs de treball a la borsa del SOM, xifra que suposa un augment del 27% respecte el mateix període de l'any passat i d'un 57% respecte el de 2012.

De la mateixa manera, el nombre de ciutadans que s'han registrat a la borsa d'aquest servei ha augmentat un 72%: al juny de 2013 hi havia 1.347 persones inscrites i en el mateix mes de 2014 n'hi hi ha hagut 2.340. El tinent d'alcalde d’Economia, Empresa, Ocupació i Comerç, Carles Brugarolas, ha comentat que aquestes xifres s'expliquen per la creació de noves empreses en els últims anys i l'augment d'entitats i persones que coneixen i s'inscriuen a aquest servei.

Carles Brugarolas

Aquests tres elements combinats són els que explicarien aquest nombre important de col·locacions. Aquesta ocupació la creen les empreses, nosaltres fem d'intermediaris.


Qualsevol ciutadà pot donar-se d'alta a la borsa de treball del SOM i veure les seves ofertes a través del portal www.santcugatocupacio.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.