Ona Capital i Delta Partners, nous inversors de Worldcoo


Temes relacionats

Worldcoo aconsegueix finançar el primer projecte solidari ( 3/jul/13)

Sergi Figueres: 'Worldcoo hauria de ser un canvi de paradigma' (11/gen/13)

La plataforma de micromecenatge Worldcoo dóna el tret de sortida ( 8/gen/13)

La plataforma de cooperació Worldcoo es presenta amb l'ajuda dels Gausacs (15/set/12)


  • Comparteix:

Worldcoo va crear-se al 2012

Worldcoo va crear-se al 2012

Ona Capital i Delta Partners s'afegeixen a Banc Sabadell com a nous inversors de la plataforma de finançament de projectes de cooperació Worldcoo, amb el santcugatenc Sergi Figueres. Les dues empreses aportaran 230.000 euros per aconseguir l'objectiu de la plataforma de finançar 50 projectes d'entitats i ser present en el 10% de les transaccions del comerç electrònic de l'Estat espanyol.



Segons Sergi Figueres, l'aposta d'Ona Capital i Delta Partners per Worldcoo és una ampliació de capital que ajudarà la companyia a aconseguir que l'impacte social generat es multipliqui any rere any i acostar-se a ser líders a àmbit europeu.

La primera ronda d'inversió de la plataforma va rebre el suport del president de Lead To Change, Xavier Marcet, i Josep Maria Martorell, actual director general de recerca de la Generalitat. Després s'afegirien T4XI i el director general d'Eurosilla, Carles Florensa.

En la segona ronda de finançament, Banc Sabadell va precedir Ona Capital i Delta Partners. El banc, amb seu a Sant Cugat, va seleccionar Worldcoo com a guanyadora del seu Programa d'Alt Rendiment del Bstartup10 entre les 414 empreses participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.