Les terrasses dels bars i restaurants es refan al mes d'agost


Temes relacionats

Les pluges d'estiu impedeixen fer caixa als bars i restaurants de la ciutat (10/ago/14)

Una ordenança posarà ordre a les terrasses en els espais públics (18/feb/13)


  • Comparteix:

Els restauradors afirmen que la temporada d'estiu ha estat pitjor que l'any passat, tot i que han obtingut millors resultats del que esperaven a causa del mal temps de juliol. Els propietaris dels bars i restaurants enquestats per Cugat.cat apunten que la millora del temps a l'agost ha contribuït a omplir les terrasses dels seus establiments.

Pitjor que l'any passat. Aquesta és la conclusió de la majoria de restauradors consultats per Cugat.cat a l'hora de fer balanç de la temporada d'estiu de les terrasses. Les pluges i el mal temps de juliol van comportar uns resultats baixos. Tot i que no s'han omplert com altres anys, les terrasses han estat un fort reclam per als santcugatencs aquest agost, acompanyat d'una millora del temps.

És per això que malgrat no superar els ingressos de l'any passat, els propietaris de bars i restaurants es mostren relativament satisfets a punt d'acabar la temporada, amb més clientela de la prevista.

Restauradors

A l'agost la idea és tenir les terrasses plenes i amb la pluja ha costat / Penso que ha estat unbon estiu, l'any passat va ser millor però no ens podem queixar / Les terrasses han funcionat bastant bé, però hem estat limitats perquè l'ajuntament ens posa traves


La calor de les darreres setmanes ha fet créixer el consum als establiments que han optat per no fer vacances a l'agost. Molts d'ells, però, han apostat per tancar el negoci durant els matins i aprofitar les tardes per fer caixa quan, diuen, hi ha més gent al carrer. D'altra banda, els locals que han tingut tot el dia les taules i cadires al carrer han notat més la baixada de clientela, encara que l'agost els ha fet repuntar els ingressos.

Alguns establiments s'han mostrat descontents amb l'Ajuntament per, asseguren, no poder ampliar l'espai de les terrasses. Actualment, el consistori està tramitant una nova ordenança per reordenar l'ús del carrer per als bars i restaurants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.