Anticimex obre avui les portes de la nova seu de Sant Cugat


  • Comparteix:

Anticimex inaugurarà nova seu avui / Foto: Anticimex

Anticimex inaugurarà nova seu avui / Foto: Anticimex

La companyia sueca de control de plagues Anticimex inaugura aquest dimarts la seva seu local amb la presència del conseller d'Empresa i Ocupació. La inauguració s'emmarca en el pla d'expansió de la companyia per refermar el lideratge i optimitzar la gestió de rutes dels seus equips tècnics. Anticimex s'ubica al carrer de Jesús Santamans.

L'empresa, que té una plantilla de 290 treballadors a l'Estat espanyol, preveu traslladar a la ciutat l'activitat de set de les 18 oficines que té situades a l'Estat espanyol. La companyia justifica aquesta reorganització del grup per l'increment del negoci, que el 2013 va arribar als 18 milions d'euros. La previsió de creixement per al 2014 és del 3%.

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, i l'alcaldessa, Mercè Conesa, assistiran a l'acte, que també reunirà el president del Grup Anticimex, Olof Sand, i el director general d’Anticimex España, Josep Valls.

Anticimex és present a 14 països i té 3.500 treballadors. La companyia es dedica al control de plagues d'insectes, higiene ambiental i seguretat alimentària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.