La disciplina d'entrenament 'crossfit' arriba a Sant Cugat amb CrossFit Lynx


  • Comparteix:

El nou gimnàs CrossFit Lynx ha obert les seves portes amb l'objectiu de potenciar entre els santcugatencs la disciplina d'origen nord-americà 'crossfit', que consisteix a dur a terme en grup exercicis molt variats per treballar totes les parts del cos. Els responsables del nou centre, ubicat a l'avinguda de les Corts Catalanes, confien a atreure clients de l'entorn del Trade Center però també dels altres barris de la ciutat.

El 'crossfit' va néixer fa uns anys als Estats Units amb alguns entrenadors de centres esportius. Es tracta de practicar exercicis molt variats amb altres persones amb l'objectiu de no avorrir-se i tonificar totes les parts del cos. Aquestes tècniques es poden fer amb l'ajuda de barres, peses i calaixos d'exercici, entre d'altres eines.

Un dels entrenadors del CrossFit Lynx, Oriol Cortina, ha explicat que una de les característiques més genuïnes d'aquesta activitat és que es fa sempre en grup.

Oriol Cortina

Són sessions d'una hora en grup, cosa que implicar crear un sentiment de comunitat.


La inauguració del gimnàs ha tingut lloc aquest dijous i hi han assistit una vuitantena de persones. L'estrena d'aquest nou centre és un dels factors que confirma la tendència a l'alça de la pràctica de l'esport a Sant Cugat, ja sigui a l'aire lliure o a l'interior d'un espai. Pel regidor d'Esports, Xavier Tizón, la ciutat té prou demanda per absorbir la creixent oferta en aquest àmbit.

Xavier Tizón

Són dinàmiques de treball totalment diferents a les habituals. Caldrà veure si arriben a la gent. De totes maneres, jo crec que cada disciplina pot tenir el seu espai al municipi.


El 'crossfit' està indicat per a gent de totes les edats, amb la intenció que cada participant pugui adaptar els exercicis a les seves capacitats. De moment, el centre dóna feina a dos entrenadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.