Gaintools participa al programa 'Accelera el creixement' de Pimec


  • Comparteix:

Imatge de la sessió inaugural del programa / Font: Pimec

Imatge de la sessió inaugural del programa / Font: Pimec

L'empresa santcugatenca Gaintools és una de les 14 pimes del Vallès Occidental escollides per participar en la 3a edició del programa 'Accelera el creixement' que organitza la Diputació i Pimec. Aquestes empreses rebran, els propers vuit mesos, assessorament personalitzat en finançament, innovació, estratègia empresarial, internacionalització i màrqueting.

Les 14 pimes seleccionades han superat una primera fase amb més de 100 empreses participants. La segona part del programa que comença ara integra 21 hores de formació i finalitzarà amb un pla de creixement definit per a cada empresa. Una tercera fase del programa, de suport a l'acció, inclou 39 hores més de classes magistrals, bones pràctiques i sessions individuals amb experts.

El 50% de les empreses participants són petites, el 40% són micro i el 10% són mitjanes. Els sectors d'activitat són variats, però domina en un 70% les empreses de perfil industrial.

El Vallès Occidental aporta el 28% de les pimes, el Baix Llobregat el 18% i el Vallès Oriental el 14%. El Maresme, Osona, l'Alt Penedès, el Barcelonès, el Berguedà, el Bages i el Garraf també aporten empreses al programa d'enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.