El 'Sant Cugat Hotel & Restaurante' obrirà les portes el proper 13 d'abril


  • Comparteix:

El Restaurant, amb terrassa a l'aire lliure, està oberta a clients de fora de l'hotel.

El Restaurant, amb terrassa a l'aire lliure, està oberta a clients de fora de l'hotel.

El 'Sant Cugat Hotel & Restaurante', ubicat a la rambla del Celler, obrirà finalment les portes el 13 d'abril, tot i que la inauguració oficial s'ha preferit postposar unes setmanes després. Habitat, l'empresa promotora, s'ha felicitat perquè les reserves avancen a bon ritme i s'ha mostrat convençuda de l'important paper que jugarà l'hotel en la dinamització econòmica de la ciutat.

Malgrat que l'entrada en funcionament estava prevista pel primer d'abril, Habitat ha decidit ajornar la data fins després de Setmana Santa donat que no es tracta d'un hotel vacacional sinó corporatiu.

Actualment, l'empresa està treballant en l'adequació de les instal.lacions que s'obriran al públic, dimarts 13 d'abril. L'empresa està convençuda dels bons resultats que obtindran les quatre estrelles del Sant Cugat Hotel i Restaurant. Virgínia Ariño és la directora de comunicació d'Habitat:

Virginia Ariño

Ens dirigim a les empreses del Vallès que tenen la seva seu corporativa aquí, però també als ciutadans que en volguin fer ús. Estem oberts a la ciutat.


Les bones expectatives de l'empresa ho confirma el fet que, des de fa mesos, l'hotel té registrades un nodrit nombre de reserves, tant per habitacions com per trobades i banquets.

L'hotel compta amb 97 habitacions dobles, salons amb capacitat fins a 300 persones, restaurant, cafeteria, biblioteca i aparcament soterrat. En aquest sentit, des d'Habitat s'afirma que la presència del nou complex hoteler al centre de la ciutat millorarà el desenvolupament econòmic i social de Sant Cugat. Virgínia Ariño:

Virginia Ariño

Farem una bona contribució a l'entramat laboral, econòmic i social. Podem convertir-nos en un referent per la ciutat..


El 'Sant Cugat Hotel i Restaurante' serà una realitat després de dos anys d'obres, amb una inversió de 12 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.