Obre les portes Estudi 34, un nou espai de disseny gràfic a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Estudi 34 s'ubica al carrer de Sabadell

L'Estudi 34 s'ubica al carrer de Sabadell

Estudi 34, un espai que integra diverses especialitats de disseny gràfic, ha obert les portes a Sant Cugat. Ubicat al carrer de Sabadell número 34, l'estudi ofereix serveis de fotografia, comunicació, audiovisuals, il·lustració i disseny web, entre d'altres.

Estudi 34 és la fusió de quatre professionals del sector, que s'han unit en un mateix espai amb l'objectiu de donar resposta a les demandes dels clients sobre disseny. A més, l'estudi incorpora una àrea en què s'exposen obres d'art.

Un dels responsables de l'espai, Xavi Vallespí, ha explicat que la iniciativa neix amb la intenció de proporcionar un ampli ventall de serveis.

Xavi Vallespí

Som quatre 'freelances' que ens dediquem a la fotografia, el vídeo i el disseny gràfic. Creiem que la unió fa la força i ens va aparèixer l'oportunitat.


Estudi 34 també ha posat en marxa una associació per oferir xerrades, 'masterclass' i activitats al voltant del món del disseny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.