L'Associació Àmbit B-30 lamenta la manca d'inversió de l'Estat espanyol al territori


  • Comparteix:

L'Associació està formada per 23 municipis / Foto: B30i.cat

L'Associació està formada per 23 municipis / Foto: B30i.cat

L'Associació Àmbit B-30, de la qual forma part Sant Cugat, lamenta la manca d'inversió en infraestructures per part de l'Estat espanyol al territori. L'entitat denuncia, a través d'un comunicat, que les inversions per a les actuacions que pretenen facilitar el transport de mercaderies i millorar la connectivitat i la transversalitat del transport públic dins l'àmbit de la B-30 han quedat relegades en un segon pla i, en alguns casos, ni existeixen.

L'associació explica que els pressupostos espanyols no recullen cap partida per al desdoblament de la línia R3 de Rodalies. Una mesura que per a l'entitat és urgent i necessària per donar una bona resposta als 5,4 milions d'usuaris que anualment en fan ús.

D'altra banda, tampoc no s'ha previst cap dotació específica per a la construcció dels intercanviadors ferroviaris que l'associació considera són 'imprescindibles'.

En el cas de la xarxa viària, lamenten l''insuficient abordatge' de les obres del tram Terrassa-Abrera de l'Orbital B40, que ajudaria a alliberar el trànsit del corredor AP-7 / B-30, amb impacte directe a Sant Cugat.

Àmbit B30
L'Associació Àmbit B30 està formada per 23 municipis, entre ells Sant Cugat. Es dedica a treballar pels interessos comuns de les poblacions de l'entorn d'aquest tram de via, d'uns 50 quilòmetres. Aquest àmbit té una superfície de 485 quilòmetres quadrats, una població de 1.018.166 habitants, 30.173 empreses i una ocupació total de 387.478 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.