La ciutat acull i promou el nou VITA Sant Cugat Entrepreneurship Center


Temes relacionats

El món financer, universitari i tecnològic s'alineen per fomentar l'emprenedoria (21/oct/14)


  • Comparteix:

El centre s'ubica a Can Ametller / Foto: Google Maps

El centre s'ubica a Can Ametller / Foto: Google Maps

El parc empresarial de Can Ametller acull el VITA Sant Cugat Entrepreneurship Center, un nou centre d'emprenedoria social que promou l'Ajuntament amb operadors de l'empresa, la innovació i el coneixement. La iniciativa, que el consistori presentarà d'aquí a uns mesos, és un espai d'allotjament empresarial amb vocació global que assessora els emprenedors a tots els nivells per generar oportunitats de negoci i crear ocupació.

Ubicat al número 20 del parc empresarial Can Ametller, el VITA Sant Cugat Entrepreneurship Center ja fa mesos que funciona i acull diversos projectes d'emprenedoria. És una iniciativa de la innovació, la creativitat i l'emprenedoria les línies generals de la qual ha avançat aquest dimarts el tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, en el marc de la signatura de convenis amb Banc Sabadell, GFT i les Escoles Gimbernat. Carles Brugarolas ha apuntat que el projecte és de gran envergadura i, per aquest motiu, es presentarà en breu quan sigui una realitat al 100%. Actualment, ja té un gran volum significatiu d'activitat amb prop de 10 empreses instal·lades i diversos equips d'innovació en funcionament.

Amb un espai d'oficines polivalents de 1.000 metres quadrats, el VITA Sant Cugat Entrepreneurship Center es presenta com un projecte que, més enllà de promoure l'activitat mercantil, busca la vessant social contribuint a la creació d'ocupació. Un projecte pioner al país, ha definit Brugarolas, perquè a partir de la convivència d'iniciatives ofereix una pluralitat de serveis que pretén que els negocis mercantils beguin dels de caràcter social i viceversa.

Carles Brugarolas

Volem que l'emprenedoria mercantil neixi amb ADN social i que les iniciatives socials tinguin més eines per garantir la seva capacitat de creixement.


Dos dels projectes emprenedors que ja hi operen vénen de la mà de les Escoles Universitàries Gimbernat de la mà del programa 'Open Thinking'.

El VITA Sant Cugat Entrepreneurship Center tindrà un espai virtual 'fort', ha afegit Brugarolas. El centre d'emprenedoria social ofereix serveis de secretaria i administració, formació, informació, suport a la gestió i assessorament i seguiment.

Amb el VITA Sant Cugat Entrepreneurship Center, Sant Cugat disposa de tres centres d'allotjament empresarial juntament amb el d'EsadeCreapolis i el Sant Cugat Trade Center.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.