Obert el concurs d'idees innovadores per a reptes socials


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Xarxa d'Innovació Social / Foto: Innovaciosocialvalles.cat

Imatge d'arxiu de la Xarxa d'Innovació Social / Foto: Innovaciosocialvalles.cat

La Xarxa d'Innovació Social del Vallès Occidental convoca el concurs d'idees innovadores per a reptes socials. És la primera edició i neix amb l'objectiu de donar suport a propostes que donin resposta a alguns reptes identificats com a prioritaris, generin noves relacions socials i col·laboracions sostenibles. A més, volen potenciar i fomentar la cultura d'emprenedoria, la participació i la creativitat. La proposta està adreçada a emprenedors i entitats de la comarca, així com a la ciutadania en general, també de Sant Cugat.

Els dos reptes socials que s'han considerat com a prioritaris i alhora complementaris, per a aquesta edició són dos. El primer s'adreça a impulsar idees que permetin desenvolupar solucions innovadores per crear ocupació de manera sostenible mitjançant activitats d'impacte social. El segon vol donar resposta a les deficiències en matèria de finançament de projectes i se centra en la recerca de noves fórmules que superin les limitacions dels models clàssics.

Amb aquesta proposta, la Xarxa d'Innovació Social del Vallès Occidental vol iniciar una línia d'activitat que permeti incidir positivament en les principals problemàtiques de la societat actual, incorporant elements i metodologies de participació, col·laboració i transformació per a la generació de desenvolupament i consolidació de projectes col·lectius.

El període per presentar propostes es tanca aquest divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.