La 6a Jornada d'Emprenedoria ja té més de 600 inscrits


  • Comparteix:

El lema d'aquesta edició és 'Innova, diferecia't i emprèn!' / Foto: Jornadaemprenedoria.com

El lema d'aquesta edició és 'Innova, diferecia't i emprèn!' / Foto: Jornadaemprenedoria.com

La 6a Jornada d'Emprenedoria, que se celebrarà al Teatre-Auditori dimecres de la setmana vinent, ja té més de 600 inscrits. El conseller d'Empresa i Ocupació Felip Puig inaugurarà aquesta edició que enguany porta per lema 'Innova, diferencia't i emprèn!'. Entre els ponents i empresaris convidats, s'hi troben executius i representants d'empreses com Intercom, Google, Moritz i King Candy Crush. Els organitzadors preveuen una participació de 800 persones.

La 6a Jornada d'Emprenedoria té lloc per quart any consecutiu a Sant Cugat. Aquesta trobada serveix per compartir idees i fer contactes amb emprenedors de tot el país. La jornada donarà el tret de sortida a les nou del matí amb la recepció dels participants.

A les deu del matí, tindrà lloc la conferència central de la jornada a càrrec d'Antonio Gonzaléz-Barros, fundador del Grup Intercom. En aquesta exposició, s'explicarà com fer front a un entorn complex. De dotze a dos quarts de dues del migdia s'oferirà als participants les experiències d'innovació de les empreses Google, 3M España, Moritz i King Candy Crush.

Ja a la tarda es desenvoluparan dues activitats en les quals participaran els assistents a l'acte. A l'espai de networking, es fomentarà l'establiment de relacions amb altres emprenedors a través de la creació d'equips que participaran en la realització d'un repte de manera conjunta incentivant d'aquesta manera la interacció i la pràctica d'activitats comportamentals. A la ronda de finançament, els emprenedors podran presentar els seus projectes al públic inversor.

La Jornada d'Emprenedoria és un acte adreçat especialment a persones emprenedores i nous empresaris de tot el país. Es tracta d'una iniciativa impulsada per la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, l'Ajuntament -a través de la Fundació Sant Cugat Actiu- i Esadecreapolis. Aquesta edició compta amb el patrocini de la Diputació de Barcelona, CaixaBank, Cirsa, i Trade Center Sant Cugat, i amb la col·laboració de IdAccion, CooperField i Nespresso d'entre altres. L'acte serà conduït per l'actriu i cantant Nina. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través de Jornadaemprenedoria.com



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.