La Cecot reconeix la tasca de GFT IT Consulting i Víctor Grifols


Temes relacionats

L'empresa GFT vol doblar els treballadors de la planta santcugatenca ( 3/oct/13)

GFT crea nous llocs de treball a la seva seu santcugatenca ( 8/mai/13)

GFT, amb seu a Sant Cugat, contractarà 200 persones a l'Estat espanyol ( 4/mar/13)

El president de Catalana Occident, Kantar Worldpanel i Velmus, premis Cecot (26/oct/12)

Els Premis Cecot reconeixen la iniciativa de Green Lab Innovation (10/oct/11)

Sant Cugat es queda sense guanyadors als Reconeixements Cecot, que premien Alemany (21/oct/09)

Tres empreses santcugatenques, candidates als premis de la Cecot ( 2/oct/08)


  • Comparteix:

La seu local de GFT IT Consulting

La seu local de GFT IT Consulting

La 20a Nit de l'Empresari de la patronal vallesana Cecot reconeixerà la trajectòria de l'empresa GFT IT Consulting, amb seu al municipi, en la categoria de creació de valor social. La cerimònia, que tindrà lloc aquest dilluns al Palau de Congressos de Catalunya a Barcelona amb l'assistència del president de la Generalitat, Artur Mas, reconeixerà la tasca del president de l'empresa local Grifols, Víctor Grifols.

L'edició d'enguany de la Nit de l'Empresari de la patronal vallesana reconeix una empresa santcugatenca. Es tracta de GFT IT Consulting, companyia especialitzada en el disseny i implementació de solucions en l'àmbit de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) per al sector dels serveis financers.

El director de Màrqueting i Comunicació de l'entitat a l'Estat espanyol, Miguel Reiser, ha explicat a Cugat.cat que aquest reconeixement suposa un aval a la feina que han dut a terme en els últims anys.

Miguel Reiser

Suposa un gran honor. És un reconeixement a l'esforç que hem fet en els últims anys.


Reiser ha afegit que el premi també prové de la seva aposta per la creació de llocs de treball. Durant el 2014, ha dit, GFT IT Consulting ha creat a l'Estat espanyol prop de 350 llocs de feina. A Sant Cugat, al 2013, en va crear 150. Fa uns dies, a més, l'empresa va formalitzar un acord amb l'Ajuntament per fomentar l'emprenedoria i l'activitat econòmica en l'àmbit local.

La gala també reconeixerà, en la categoria de personalitat, l'empresari barceloní Victor Grifols, que rebrà el guardó per la seva tasca al capdavant de l'empresa farmacèutica amb seu a Sant Cugat.

La trobada, que començarà a les set del vespre, anirà presidida per Artur Mas i també tindrà l'assistència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i dels consellers d'Empresa i Ocupació i d'Ensenyament, Felip Puig i Irene Rigau. L'organització calcula l'assistència de prop de 1.000 representants del teixit empresarial català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.