Hoop Dancefit obre un espai per a dones on ballar i posar-se en forma


  • Comparteix:

Hoop Dancefit es troba al carrer d'Enric Granados

Hoop Dancefit es troba al carrer d'Enric Granados

Hoop Dancefit obre un nou espai de dansa a Sant Cugat, dirigit a dones que vulguin posar-se en forma amb el ball. El projecte, que busca un espai entre els gimnasos i les escoles de dansa, proposa una desena d'activitats diferents a un local del carrer d'Enric Granados.

El centre ofereix cursos de dansa al voltant de temàtiques com el cabaret, els musicals, els videoclips, el ballet, l'acrobàcia, els anys 80 i la defensa personal.

La codirectora de l'espai Sira Vinyolas ha explicat que la voluntat és unir diverses disciplines de forma atractiva i original.

Sira Vinyolas

Vam buscar un espai per fer activitats originals i divertides amb la dansa com a element principal, però també amb acrobàcia i 'fitness'.


Així, el projecte combina la diversió i l'exercici físic per a aquelles persones disposades a passar-s'ho bé a l'hora que mantenen hàbits saludables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.