El Trade Center acull una jornada de converses sobre el mercat de treball


  • Comparteix:

La jornada reflexionarà sobre el mercat de treball

La jornada reflexionarà sobre el mercat de treball

El Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental organitza una nova edició de la jornada de 'networking' sobre converses del mercat de treball. La iniciativa, que tindrà lloc dimecres de la setmana vinent, pretén potenciar l'intercanvi de coneixements i experiències entre les persones i les empreses participants.

El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, i el gerent del Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental, Francisco Fernández, seran els encarregats d'encetar la jornada a un quart de deu del matí.

La consultora social i d'empresa Marta Colomer oferirà la conferència inaugural 'Com és la recerca de feina avui? Què puc fer jo?' i el cofundador d'ofPinea3 Joan Cas encapçalarà la xerrada 'Dinamitzant el mercat de treball'.

La jornada també inclou un 'networking' relacional perquè els participants comparteixin les seves experiències i visions. Aquesta proposta tindrà lloc des de dos quarts de dotze del migdia fins a les dues de la tarda.

La jornada té el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.