Nespresso instal·la una botiga automàtica al Sant Cugat Centre Comercial


  • Comparteix:

La botiga automàtica estarà disponible a principis de desembre / Foto: Nespresso

La botiga automàtica estarà disponible a principis de desembre / Foto: Nespresso

L'empresa de cafès Nespresso instal·larà una botiga automàtica anomenada 'Nespresso Cube' al Sant Cugat Centre Comercial. L'espai, que estarà operatiu a principis del mes vinent, oferirà 22 cafès Grands Crus i edicions limitades de la marca.

La 'Nespresso Cube' és una botiga totalment automàtica que prepara les comandes a través d'un sistema robotitzat. L'espai disposa de fins a 25.000 càpsules en estoc i és transparent, de manera que es pot veure tot el procediment de preparació dels productes. Només es pot pagar mitjançant una targeta de crèdit. Es tracta d'un sistema que la companyia ja ha implementat a altres països com Portugal, França i Suïssa.

Nespresso és present a Sant Cugat des del 2009, quan va instal·lar-se a l'edifici Advance del polígon Can Sant Joan, on estan ubicats els canals de comercialització, Internet i trucades telefòniques de la companyia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.