Sant Cugat té la pensió contributiva més alta en ciutats de més de 20.000 habitants


  • Comparteix:

Sant Cugat lidera una part del rànquing

Sant Cugat lidera una part del rànquing

Sant Cugat lidera el rànquing de ciutats de més de 20.000 habitants amb la pensió contributiva més alta, amb 1.160 euros de mitjana. Això indica un estudi de l'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat) que, amb dades de l'any passat, també apunta que a la ciutat es beneficien d'aquestes ajudes 1,3 persones per cada 10 habitants. Es tracta del primer estudi sobre pensions i pensions mitjanes contributives de la Seguretat Social en funció del municipi de residència del pensionista.

L'import mitjà de les pensions contributives van variar fins a 300 euros durant l'any passat en funció de la comarca, segons l'Idescat. Així, les prestacions més elevades es van registrar al Barcelonès i al Baix Llobregat, amb 977 i 963 euros, respectivament, i les més baixes a la Terra Alta, amb 637 euros, seguida del Priorat, les Garrigues si el Pallars Sobirà, que ronden els 660 euros.

Entre els municipis de més de 20.000 habitants, Sant Cugat del Vallès és on la pensió mitjana va ser més elevada, amb 1.160 euros mensuals, mentre que a Sant Feliu de Guíxols va ser la més baixa, amb 745 euros mensuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.