Sant Cugat acollirà una jornada de formació sobre tecnologies al sector mòbil


  • Comparteix:

La jornada formarà els assistents sobre el sector dels telèfons mòbils

La jornada formarà els assistents sobre el sector dels telèfons mòbils

Sant Cugat acollirà una jornada de formació tecnològica en el sector de telèfons mòbils que organitza la Fundació Barcelona Mobile World Capital. La iniciativa forma part del programa mTalent, que es desenvolupa a tot Catalunya, i tindrà lloc el 12 de desembre a partir de les deu del matí a la Casa de Cultura.

La jornada s'adreça a un ampli ventall de persones. Des de joves, persones a l'atur, emprenedors, autònoms i professionals d'empreses del sector de les noves tecnologies, tothom pot assistir a la iniciativa, que és gratuïta. El tinent d'alcalde d'Economia, Empresa, Ocupació i Comerç, Carles Brugarolas, serà l'encarregat d'inaugurar la jornada, que seguirà amb una ponència del responsable de Desenvolupament del Sector Mòbil i de les TIC de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Sergi Marcén.

El fundador de Delectatech, Marc Guerrero; el gestor d'Ohlalapps, Alejandro Castellano, i el director d'i-Marketing Consulting, Xavier Rivera, oferiran diverses conferències tot el matí. Les transformacions derivades del desenvolupament del sector mòbil, les oportunitats d'ocupació a través de la formació i com treure profit del mòbil per a un ús personal i professional són algunes de les temàtiques que inclou la iniciativa.

La jornada forma part del programa mTalent, un pla per millorar les competències tecnològiques dels ciutadans, els professionals i les empreses. Aquest projecte ofereix jornades formatives a diversos municipis de Catalunya i, de moment, ja ha passat per Manresa, Girona i Granollers, entre altres poblacions. El programa preveu formar prop de 7.000 persones i ajudar-los a trobar feina, millorar la seva qualificació professional o bé satisfer la necessitat d'incorporar personal qualificat a la seva empresa. Tot plegat pretén fomentar la formació tecnològica en el sector dels telèfons mòbils.

L'Ajuntament de Sant Cugat, l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l'associació GSMA col·laboren a la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.