ADE Vallès organitza una jornada per crear sinergies empresarials entre dones


  • Comparteix:

La jornada arrenca a les nou del matí i inclou tres conferències

La jornada arrenca a les nou del matí i inclou tres conferències

L'Associació de Directives, Empresàries i Professionals del Vallès (ADE Vallès) organitza aquest divendres una jornada de formació empresarial i networking per a dones. El SC Trade Center, que acull la trobada, i l'Ajuntament col·laboren en aquest acte, que comença a les nou del matí i té l'objectiu de fomentar i enfortir la xarxa de contactes de l'àmbit empresarial femení.

S'ofereixen tres conferències per aprofundir en temàtiques com les TIC, la comunicació per a directives i la captació i fidelització de personal. Aquestes sessions aniran a càrrec de la 'headhunter' Sílvia Forés, l'experta en màrqueting digital Montse Peñarroya i l'experta en comunicació Estrella Montolío.

La jornada té un preu de 20 euros però és gratuït per a les sòcies d'ADE. A través del servei Dona Informació, l'Ajuntament ha becat 10 usuàries perquè puguin assistir-hi de forma gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.