Sant Cugat Comerç surt al carrer per donar la benvinguda al Nadal


Temes relacionats

Els comerços locals obren per propiciar les vendes de Nadal ( 6/des/14)


  • Comparteix:

Sant Cugat Comerç treurà les seves botigues al carrer

Sant Cugat Comerç treurà les seves botigues al carrer

Les botigues de l'associació Sant Cugat Comerç surten aquest dissabte al carrer per vendre els seus productes i donar la benvinguda al Nadal. En la campanya d'aquestes festes, també s'ha recuperat el trenet després de 10 anys.

El trenet funcionarà fins al 5 de gener i, per viatjar-hi, només cal visitar algun establiment de Sant Cugat Comerç i demanar, com a obsequi, tiquets per al 'Sant Cugat Express'. La presidenta de l'associació de comerciants, Maite Pérez, ha explicat que, després de 10 anys, es recupera el trenet perquè agrada molt als nens i nenes.

Maite Pérez

Aquest any tindrem el trenet circulant per la ciutat. Sabem que als nens i grans els encanta i l'hem recuperat. Esperem que la campanya de Nadal sigui bona i es vengui molt a la ciutat.


A més, el 19 de desembre tindrà lloc la cantata de nadales a càrrec d'alumnes d'escoles de la ciutat per tot l'eix comercial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.