A cada sessió hi ha un convidat que parla sobre un tema empresarial o la seva experiència a l'hora de consolidar o expandir el seu negoci. En aquest primer dinar el protagonista ha estat Mazón, que ha ofert als comensals una xerrada sobre com implantar a mitjà termini l'emprenedoria corporativa en les seves empreses, una estratègia basada en fomentar l'esperit innovador en cada treballador. Per Mazón, aquesta sistema pot ajudar a adaptar-se als nous temps i anticipar possibles problemes en el futur.
Fernando Mazón
Hem d'aprofitar al màxim el potencial emprenedor i innovador dels treballadors. Així ens adaptarem als canvis continus de l'època en què vivim.
La trobada també ha tingut la presència del tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, que ha destacat la importància de dur a terme aquestes trobades en petit comitè. Brugarolas creu que aquest format també ajuda a l'hora d'estimular l'activitat econòmica local.
Carles Brugarolas
En l'intercanvi de coneixements i eines es troba l'eix de desenvolupament d'una economia com la nostra.
La intenció és reunir 20 o 25 persones una o dues vegades al mes en diferents restaurants per compartir un dinar i intercanviar experiències i contactes.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.