El primer dinar 'Santcugatribuna en petit' es fa ressò de l'emprenedoria corporativa


Temes relacionats

Santcugatribuna ofereix el seu primer dinar empresarial relacional (16/des/14)

El Santcugatribuna crea nous formats per a petits empresaris i comerciants (10/des/14)


  • Comparteix:

Un moment del dinar d'aquest dimarts / Foto: Localpres

Un moment del dinar d'aquest dimarts / Foto: Localpres

L'emprenedoria corporativa ha estat l'eix central del primer dinar del 'Santcugatribuna en petit', una trobada que ha agrupat una vintena d'empresaris al restaurant Xarlot aquest dimarts. El director general del Grupo MH, Fernando Mazón, ha ofert una ponència sobre com implantar la filosofia i el lideratge emprenedor en grans i petites empreses.

El 'Santcugatribuna en petit' és un dels nous formats de trobades que organitza la Fundació Sant Cugat Actiu i GlobalMed per potenciar el contacte entre empresaris de la ciutat i els municipis del voltant.

A cada sessió hi ha un convidat que parla sobre un tema empresarial o la seva experiència a l'hora de consolidar o expandir el seu negoci. En aquest primer dinar el protagonista ha estat Mazón, que ha ofert als comensals una xerrada sobre com implantar a mitjà termini l'emprenedoria corporativa en les seves empreses, una estratègia basada en fomentar l'esperit innovador en cada treballador. Per Mazón, aquesta sistema pot ajudar a adaptar-se als nous temps i anticipar possibles problemes en el futur.

Fernando Mazón

Hem d'aprofitar al màxim el potencial emprenedor i innovador dels treballadors. Així ens adaptarem als canvis continus de l'època en què vivim.


La trobada també ha tingut la presència del tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, que ha destacat la importància de dur a terme aquestes trobades en petit comitè. Brugarolas creu que aquest format també ajuda a l'hora d'estimular l'activitat econòmica local.

Carles Brugarolas

En l'intercanvi de coneixements i eines es troba l'eix de desenvolupament d'una economia com la nostra.


La intenció és reunir 20 o 25 persones una o dues vegades al mes en diferents restaurants per compartir un dinar i intercanviar experiències i contactes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.