La L7 de FGC incorpora cinc nous trens


Temes relacionats

FGC ven peces dels seus combois antics a través d'Ebay (20/oct/14)

La línia del Vallès de FGC té tres combois nous (27/gen/14)


  • Comparteix:

Moment de la inauguració / Foto: Conselleria de Territori

Moment de la inauguració / Foto: Conselleria de Territori

La línia 7 dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) incorpora cinc nous trens de la sèrie 114, que substitueixen les antigues 111. Les dues primeres unitats han començat a circular aquest dissabte i està previst que la resta ho faci en les properes setmanes una vegada finalitzin el període de proves.

Amb aquestes unitats les línies del Vallès de FGC, que donen servei a Sant Cugat, completen la renovació del parc mòbil iniciat el gener passat amb els 19 trens de la sèrie 113. Aquests nous combois tenen tres cotxes perquè les andanes de les estacions d'aquesta línia són més curtes. Tenen una capacitat per a 605 persones, unes 30 més que els antics.

Les noves unitats de la L7 es batejaran amb noms de dones escollits en un procés participatiu entre les entitats i associacions dels districtes que cobreix la línia. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i el president de FGC, Enric Ticó, han participat aquest dissabte en el bateig de les dues primeres unitats, dedicades a l'economista i política Mercè Sala i l'escriptora i cronista del Putxet Elvira Farreras. Les altres tres rebran el nom de l'escriptora Caterina Albert, la poetessa Clementina Arderiu i la pedagoga i traductora Carme Serrallonga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.