Xavier Sala i Martín presentarà el seu últim llibre a Sant Cugat


  • Comparteix:

Sala i Martín, en la seva darrera visita a Sant Cugat

Sala i Martín, en la seva darrera visita a Sant Cugat

L'economista Xavier Sala i Martín presentarà el seu darrer llibre, 'És l'hora dels adéus?', al Sant Cugat Trade Center (SCTD), el 29 de gener. L'obra és una radiografia de quina ha estat la situació econòmica i política dels últims anys i de quin pot ser el futur de Catalunya. L'acte, organitzat pel setmanari 'Diari de Sant Cugat', tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre a la sala d'actes del centre de negocis.

'La demanda dels catalans sembla estranya en un món que no està acostumat a dibuixar fronteres amb la força dels vots'. Aquesta frase pertany a l'últim llibre del catedràtic d'Economia Xavier Sala i Martín que, amb el títol 'És l'hora dels adéus?' (Rosa dels Vents), es presentarà a la ciutat el 29 de gener.

Amb un estil directe i contundent, l'autor fa una radiografia de quina ha estat la situació econòmica i política dels últims anys i de quin pot ser el futur del país. El llibre vol respondre totes les preguntes que es fan sobre la independència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.