L'estació de l'ITV de Sant Cugat compleix l'any de funcionament amb els objectius acomplerts


  • Comparteix:

Ja han passat 33.000 vehicles per l'estació de Sant Cugat.

Ja han passat 33.000 vehicles per l'estació de Sant Cugat.

Prop de 33.000 vehicles han passat per l'estació de la ITV de Sant Cugat durant el seu primer any de funcionament, el que suposa revisar entre 160 i 170 vehicles per dia. D'aquesta manera, aquest serveix compleix amb l'objectiu de fer entre 30.000 i 35.000 revisions anuals. D'altra banda, el temps d'espera per passar l'ITV continua sent de màxim de dos dies a la nostra ciutat.

L'estació d'ITV de Sant Cugat, gestionada per l'empresa Agbar-Applus, celebra el seu primer aniversari amb un balanç positiu de funcionament. I és que al llarg d'aquest any s'han fet prop de 33.000 revisions en aquest centre, superant les previsions.

Per al cap d'Equip de l'estació, Celso Gomis, la valoració per part dels usuaris és molt positiva.

Celso Gomis

La previsió era de fer 30.000 revisions l'any i se n'han fet 33.000. I també la valoració dels usuaris, segons ens diuen, és bona.


Una altra dada positiva és el fet que, un any després de la posada en marxa d'aquesta estació, el temps d'espera per portar a revisar el vehicle és de màxim dos dies, excepte alguna punta de forta demanda en èpoques de vacances.

Cal recordar que, tot i tenir capacitat per treballar amb 3 línies, de moment, l'ITV de Sant Cugat funciona amb una sola línia, i segons Gomis, encara no hi ha necessitat d'obrir-ne una altra.

Celso Gomis

De moment, aquest any no obrirem aquesta segona línia, i l'any que ve, ja veurem, depèn de com vagi tot.


D'altra banda, aquesta estació acull amb èxit des d'aquest gener cursos de seguretat vial per als més petits de les escoles de la ciutat, i també participa en diferents projectes d'investigació relacionats amb el món de l'automoció.

L'estació d'ITV de Sant Cugat està aplicada al polígon de Can Mamet, compta amb una plantilla d'onze persones i obre 14 hores al dia amb la voluntat d'agilitzar el servei i contribuir a descongestionar altres estacions de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.