Els projectes guanyadors del Concurs d'Economia Social s'instal·len a Vita


  • Comparteix:

El centre d'emprenedoria Vita està ubicat al parc empresarial Can Ametller

El centre d'emprenedoria Vita està ubicat al parc empresarial Can Ametller

El centre d'emprenedoria Vita Sant Cugat acull des d'aquesta setmana els quatre projectes guanyadors del 2n Concurs d'Economia Social i Cooperativa de l'Ajuntament. Amb aquesta nova entrada, el centre acull 60 emprenedors i arriba a la meitat de la seva capacitat. L'objectiu per al 2015 és acabar d'omplir l'espai amb més projectes d'innovació creuada i oberta.

Actualment, a Vita hi conviuen tres grans grups d'emprenedors. Els últims a incorporar-se han estat els 12 integrants de Contrafort, Blank, Actua i Magna Magazine, els guanyadors del 2n Concurs d'Economia Social i Cooperativa de l'Ajuntament, que disposaran d'un espai de 'coworking' i acompanyament professional. Aquests se sumen als 32 universitaris que van entrar al novembre i les 12 entitats que van estrenar l'espai a l'octubre.

En total, en aquests moments, 60 persones gaudeixen d'un espai de treball a Vita i dels serveis d'acompanyament que ofereixen. El responsable del centre, Albert Latorre, vol acabar-lo d'omplir aquest 2015.

Albert Latorre

Intentem que sigui un centre obert a tota la societat. El nostre repte més immediat és arribar al 100% d'ocupació.


Vita ofereix als joves emprenedors l'oportunitat de desenvolupar els projectes empresarials. Durant nou mesos, disposen d'un espai de treball sense cost amb totes les eines i l'assessorament necessari. A més, durant aquest temps reben un sou equivalent al salari mínim interprofessional. Amb aquesta empenta inicial, els projectes poden posar-se en marxa i després seguir sols amb una base i un cert recorregut.

L'Ajuntament promou el centre Vita juntament amb operadors de l'empresa, la innovació i el coneixement.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.