Àmbit B30 i la Generalitat debaten sobre les oportunitats del Parc de l'Alba


  • Comparteix:

La reunió ha analitzat els reptes de la zona / Foto: Àmbit B30

La reunió ha analitzat els reptes de la zona / Foto: Àmbit B30

L'Associació Àmbit B30, de la qual forma part Sant Cugat, i la Generalitat han analitzat aquest dijous les oportunitats de futur que poden suposar els Plans Directors Urbanístics (PDU) que es preparen en tot l'àmbit territorial d'aquesta zona, inclòs el del Parc de l'Alba, a tocar de la ciutat. La reunió, que s'ha emmarcat en el Grup de Treball de Territori de la B30, també s'ha centrat a identificar reptes per reactivar l'economia i l'ocupació de la zona.

Alguns representants de l'Àrea de Planificació Territorial de la Generalitat i membres de l'Associació Àmbit B30 s'han reunit aquest dijous per analitzar les activitats que es poden emprendre a la zona per tal de reactivar l'economia i l'ocupació.

La trobada també ha servit per presentar els PDU que són estratègics per a la Generalitat. Alguns d'ells són el Circuit, el PDU Riera de Caldes Sud i el Parc de l'Alba Sincotró perquè presenten potencialitats de dinamització econòmica i projecció internacional i, per tant, es consideren motor de desenvolupament econòmic i d'atracció d'empreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.